Populære indlæg

tirsdag den 1. juni 2010

VIP SATC 2 i aften..

Altså min dag i dag skal gå med at glæde mig ustyrlig meget til VIP forpremiere på SATC 2 med min gode veninde, Malene. Louise skulle faktisk have været med, men hun er nu indlagt :( øv øv.. Jeg sender al min kærlighed og positivitet til hende og krydser fingrer for hun snart bliver rask! Heldigivs kan Malene tage med i aften og det bliver rigtig hyggeligt. Vi starter hos hende og kører derefter i biografen.
Det eneste der er svært ved VIP SATC 2 premieren og derved er blevet til et problem - hvad skal jeg have på? Jeg har lagt mine pæne jeans til side denne uge, så de undgår diverse havregrødspletter og ikke kan nå at blive vasket i tide - så det er på plads. Mine negle er lakeret i en brun farve ( altså så det i Eurowoman- der så det fedt ud. Jeg kan ikke blive enig med mig selv om, om de ligner en lækker, kaki-brun farve eller om de bare er bæ-brune) Tøjet blev prøvet igår, men som enhver anden kvinde, bliver det jo nok skiftet ud ti gange inden jeg smutter ud af døren i aften, i mine fine, nye brune støvletter. Bare det nu ikke bliver regnvejr - for lækkert hår, nylagt makeup, cykling og regnvejr, gå bare ikke godt i spænd sammen. Gud ved om man skulle lave Pivs taxa metode(en veninde ved kaldenavn Piv(hun pev meget på et tidspunkt), der i tide og utide ankom i taxa til timerne i gymnasiet - stylish) Meen med mit nye liv på ekstremt skrabet budget, må jeg vist hellere klæde mig fornuftigt på og cykle, frem for at ødsle med pengene. Det er jo kun den 1. i månenden. Der bliver rigeligt tid til at ødsle penge væk.

William sover, han har sat os på en gevaldig prøve i nat. Den sidste flaske omkring kl 04.00-05.00 har sundhedsplejersken frarådet os at give ham- ergo vi har taget en kold tyrker. Lig omkring kl .04.10 vågner William og er stiktosset. Vi putter ham, giver ham sutten - hvilket bare gør ham endnu mere tosset. Sundhedsplejersken har råddet os til at lade ham ligge og græde selv- det skal lig siges det er ret svært kl 04.00 om natten! William fik intet mad på det givne tidspunkt men kom dog over mellem mig og rasmus i sengen, da hans gråd var skiftet fra at være tosset til at være dødhamrende ked af det. Det kunne moren altså ikke klare. Vi sov derefter til 07.20 - dejligt og William guflede havregrød i sig imorges..
Nu vil jeg igen vurderer om mine negle skal lide under neglelakfjernerens egenskaber eller om de negle virkelig er Eurowoman-kaki-safari-agtige og kan gå til mit look til i aften.

Dejlig dag til jer alle.

2 kommentarer:

 1. Hej Pernille

  Jeg har tagget dig til en Beautiful Blogger Adward som du kan finde her;

  http://rikkesimone.com/2010/06/01/beautiful-blogger-adward-o/

  Jeg er en forholdsvis ny læser men synes du fortjener den :)

  SvarSlet
 2. Ihh mange tak :)
  Altså jeg er jo helt ny på det her blogspot så jeg skal lig ha lidt hjælp til at finde ud af det med de regler men tak igen - det er jeg rigtig glad for :)

  SvarSlet