Populære indlæg

onsdag den 2. juni 2010

SATC 2 og kæmpe, funklende øreringe..

SATC 2 var fantastisk! Simpelthen. Nå ja - den var måske lidt mere overfladisk end 1'eren, lidt flere platte replikker og endnu engang en klagesang fra Carrie, der for mig at se, aldrig finder noget godt nok. Men følelsen filmen giver når man træder ud af biografen, rammer plet ligesom 1'eren. Den er fyldt med fantastiske outfits, skandaler, luksus, masser af cocktails og overdådighed.


Neglelakken blev forresten på, for som mig og Malene blev enige, så når man så neglene på afstand osede de af stil og farven var mere ckokoladeagtigt, end hvis de kom tæt på hvor farven kom tættere og tættere på den føromtalte bæbrune farve. Ellers var det jeans, himmelblå top, oversize blazer, brune støvletter og nogle meget vilde, farvestrålende, glimtende øreringe fra H&M. Lige i SATC ånden.

bemærk lig øreringene..

Der blev serveret cosmopolitans og slik fade blev båret rundt af mænd, mens mange kvinder stod og snakkede, sippede til drinken og tjekkede hinandens tøj ud, inden filmen startede. Hjemme igen 00.30 - og så var det bare at håbe på at William havde tænkt sig at sove lidt mere. Det skal lige nævnes at min normale sengetid er mellem 22-23. Og William vågner som regel kl 01.00( jep, natterytmen er ved at ændre sig)


William fik mad ved en 02 tiden og så stod vi op kl 06.30. Eller dvs. William vågnede, kravlede rundt på mig og i sengen og så stod vi rigtig op kl 07.00.


Nu må neglelakken lade livet, den var nu lidt kønnere i biografens mørke og med lidt cocktails indenbords.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar