Populære indlæg

torsdag den 3. juni 2010

H&M med William..

Dagens tur gik til det lokale center hvor der altid gøres stop i H&M. Jeg fandt en rigtig lækker kjole, med sort hvid mønster og lagde den over barnevognen. Jeg tog endnu en tur rundt i butikken, blot for at se om der var nogle bøljer og stativer jeg havde misset, inden jeg trissede op mod kassen. William sad selvfølgelig i barnevognen og selvfølgelig med selen på. Uden den ville han have styrtet ud over mange gange - han er simpelthen så nysgerrig og det nyeste påfund er at rejse sig op ad ting, feks. stroppen fra pusletasken, der hænger over barnevognsstyret, akkurat så William kan nå den. Han hiver som en gal i den for at komme op og hvis den ikke er tilstrækkelig, prøver han at kaste sig ud over siden på vognen- han syntes det er mægtig morsomt- jeg syntes det er meget upraktisk - især i butikker, ikke mindst H&M. William har vist fået masser af tøj i hovedet i dag mens jeg er kørt forbi diverse rækker med tøj, det kan han jo takke sin nysgerrihed for.
Nå men den fine kjole, der iøvrigt også er rigtig flot på og til 39,95,-, hang der over styret. Jeg kom op til kassen og gav kjolen til ekspedienten. Hun scannede og scannede stregkoden, igen og igen uden held. Og der var det så jeg opdagede hvorfor ; hun stod med den mest oversavlede, klamme prisseddel mellem fingrene - den var simpelthen så våd at tallene(eller hvad der nu gør at stregkoder virker) var visket væk!! Hun skævede til barnevognen hvor William var i færd med at charme køens damer, og jeg kiggede alle andre steder hen for ikke at møde hendes irriterede blik. Hun fik hentet en anden, skannet den og afsted med os ud af butikken.
Jeg tror bare jeg må til at indse det ; shopping blandet med overnysgerrig( læs: hyperaktiv), temperamentsfuld dreng, er bare en virkelig dårlig, ikke mindst tålmodighedskrævende cocktail. Både for mig og William, der til sidst endte med at flippe i centret( der kom vi til temperamentet) og mig der ærgeligt måtte forlade de butikker der endnu ikke var blevet endevendt. Nå men godt køb til en billig penge.
Undskyld William fordi du konstant bliver slæbt med i alle dametøjbutikker, din tålmodighed er lang og du gør det godt og det er helt okay du flipper til sidst.

Har lig været inde og tjekke til ham i hans seng - han ligger på maven med fødderne ud gennem tremmerne i tremmesengen - åh han er nu bare verdens lækreste barn - og sjoveste. Men ikke det mest shoppevenlige :)

8 kommentarer:

 1. Kan man ikke se den på :) Jeg kan godt forstille mig at det kan være lidt besværligt at shoppe med nysgerrige William.

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. haha hvor godt altså - var færdig af grin - du skriver det sgu så sjovt!
  Og ja du har verdens mest lækre søn!!! :)

  SvarSlet
 3. Jeg vil også se et billede af kjolen! ;-)

  SvarSlet
 4. Hahahah jo skal have den på i dag så kommer der billedr :)

  SvarSlet
 5. Hov - var det den fine kjole, som du havde på i lørdags, og som jeg slet ikke fik kommenteret på!? Arh altså...

  SvarSlet
 6. ja det var det nemlig sarah :) hahah jeg er MEGET glad for den.. Nu må vi se om der kommer billeder af den - jeg fik ikk taget nogle i lørdags..

  SvarSlet
 7. Haha jeg kan lige se det for mig, en forarget ekspedient og en pernille der er godt rød i hovedet:)

  SvarSlet
 8. lige præcis!! Det var så flovt.. han havde virkelig overgnasket det prismærke.. hahahahh

  SvarSlet