Populære indlæg

mandag den 14. juni 2010

Kampen med hylden..

William vågner jo stadig om natten og det er sådan set okay. Han får mad en gang og skal så have sin sut en gang imellem. Hvis der er for meget lys hos ham, tror han han skal holde fest. Ligesom dengang jeg skiftede hans ble kl 04.00 om morgenen og han begyndte straks at klappe og grine - nu syntes han det var på tide at stå op. Det syntes hans mor IKKE!
Så derfor har vi valgt at gøre det ret mørkt, der hvor han sover, så han forhåbentlig forstår at når det er mørkt, så er det nat og så skal der soves.

I nat vågnede han så igen, skulle have sutten og selvfølgelig kunne jeg bare ikke finde den! Han blev mere og mere tosset og jeg gennemsøgte hans seng masser af gange. Den var der ikke! PANIIIIIKKK!! Nå hive sengen ud fra væggen og så ville jeg kigge der og stoppe sutten i Williams mund, i håb om han faldt til ro og sove laaaaang tid endnu. I min paniske færden rundt om sengen i mørket, knalder jeg( og jeg mener virkelig KNALDER) mit hoved ind i siden på en hylde. Og jeg råber straks ' RRAAAAASSSSMUUUUUUSSS', i et særdeles højt toneleje for at overdøve Williams brokken og skrigen. Jeg fiser ud på badeværelset med en kæmpe frygt for at jeg har slået hul i hovedet. Og med forsigtige fingrer, mærker jeg efter og kigger i spejlet ; nej der var intet af se. Dog gjorde det stadig sindsygt ondt!! Nå vi fik givet William mad( ja han var så sulten, det havde hans uopmærksomme mor så ikke lige kunne læse ud af hans skrig - åhhh), puttet ham og vi gik i seng igen.

Her til morgen var jeg så meget bekymret for min smukke pande. Var den nu helt blå og gul og hævet? Nej - ingenting at se. Og hvis der kommer noget, så er det godt mit pandehår kan dække det. Hovedpinen er dog ved at komme snigende så nattens kamp med hylden, har stadig sat sine spor.

Morgenen har ellers budt på, udover hovedpinen, en oversavlet telefon. Ja den blev faktisk så oversavlet at tastaturet ikke virker, den flipper ud og åbner musik mens jeg febrilsk prøver at slå den på lysløs - William er blevet rigtig hurtigt og det sjoveste at lege med, er jo selvfølgelig det man ikke må lege med.
Telefonen bliver nu kastet over i hans legetøjskasse(altså først bliver den sprittet af) og så kan han savle den endnu mere til mens jeg henter en ny. Har faktisk en til reperation - heldigivs.
Han må da være verdens yngste der har sin egen mobil telefon hva'?

2 kommentarer:

  1. Jeg er bare så vild med din blog. Hold fast med gode grin man får, selvom det selvfølgelig også er synd for dig - men gud med fantastiske billeder jeg får i mit hoved!

    SvarSlet
  2. Mange tak Michelle :) det er jeg MEGET glad for du skriver.. Glad for jeg kan få dig til at trække på smilebåndet :)
    Og ja - det var ret synd for mig i nat - av av av :)

    SvarSlet