Populære indlæg

torsdag den 10. juni 2010

Sanseriet på Nørrebro..

Vores lejlighed er i øjeblikket et stort sanseunivers for William. I hvert fald efter hans mening. Han rører ved alt, tager alt i munden og tager alt ud af reoler. Han nyeste påfund er at han kravler fra stuen og ud til mig i køkkenet. Meeeeen på vejen skal han lige hive nogle af hans fars kogebøger ud af reolen, hvilket simpelthen er blevet et fast ritual på vejen. I øjeblikket er han meget interesseret i "The Foie Gras Project", en ostebog og "COCO". Imorges havde han dog en mindre kontrovers med Foie Gras bogen. Den overfaldt ham vist og William kvitterede med at skrige og græde - det syntes han var for groft!!


Han har også fået sin første tand ! Mors store dreng. Det går alt for hurtigt det her og samtidig er det fedt at han kan mere selv, kan aktivere sig selv. Også selvom det betyder en masse bøger ud over hele stue gulvet og derefter oprydning bagefter. Vi er af den overbevisning at han skal have lov til at undersøge vores hjem- selvfølgelig med måde. Vi har fjernet farlige ting, ting vi ikke vil miste og bøger som er uerstattelige for Rasmus. Og jeg skal nok lige blive lidt bedre til at huske at samle hårnåle op fra gulvet - heldigvis ingen skade sket og jeg ER blevet god til det!

Han skal have lov til at føle og sanse tingene og når han så bliver gammel nok, bliver han GRUNDIGT introduceret i kunsten at rydde op efter sig selv...


Igår blev strøgturen erstattet af en tur i frederiksberg centret - hvor mig og William opholder os ret meget så det var faktisk ikke særlig spændende! Det var det triste regnvejr - ej snarere dagslange skybrud der satte en stopper for mine planer. Og hvorfor er der egentlig ikke en Gina Tricot i det center? Det kunne de da godt unde os hjemmegående mødre - det ville gøre udflugten til det gamle, velkendte center, en hel del mere interessant. De kunne feks. lukke Red&Green butikken. Sejlertøjsbutikken er altså ikke særlig tit besøgt - jeg holder nemlig -øje med det hver gang. Så kunne de slå væggen end til herretøjsbutikken og vupti - der kunne Gina Tricot da lige være.Jeg må da straks gå igang med at skrive et brev til centrets bestyrelse.


God fredag...


Pernille

3 kommentarer:

 1. Hehe, tak, men det er kun torsdag søde ;)

  Åh, jeg kan så godt forestille mig, William hive alle bøgerne ud. Jeg håber, han får givet Foie Gras bogen lidt igen ;) Tillykke med tanden!

  - Vibeke

  PS. Red&Green er da også for trist! Jeg stemmer for Gina T!

  SvarSlet
 2. Dét var da også på tide, at den tand dukkede frem. W har godt nok gumlet på alt og alle længe! Tillykke med den - eller hvad man nu siger til den slags :)

  SvarSlet
 3. Ja vibeke - måske du også skulle sende dem et brev og argumenterer for GT i centret :) Ja Foie gras bogen er dum - og det er jo også sindsygt ulækkert!

  sarah, ja det var på tide! Det har så taget over en måned.. tak :)

  SvarSlet