Populære indlæg

fredag den 1. oktober 2010

Væk med vægten..

Nu er jeg inde i min 5 uge og jeg syntes stadig det går godt... altså bortset fra mine madsvipsere tidligere på ugen - de kommer straks i glemmebogen. Selvom det sikkert medførte et højere kalorie indtag de dage hvor jeg trådte ved siden af, syntes jeg allerede at jeg har lært noget af mine fejl; når først jeg starter har jeg svært ved at stoppe ergo - jeg skal bare slet ikke starte! Tidligere troede jeg kun denne dårlige vane viste sig når det drejede sig om chips, slik og kager. Men åbentbart gælder det også den søde maddames mad ude på arbejdet. Så de sidste par dage har jeg bare helt ladet vær med at smage - og dog. Jeg smagte lig på en lille bitte pølse fra hendes svenskepølse ret og hurtigt kunne jeg næsten høre min søde diætist vise ord i mit hovedet ; ' Du skal sige nej. Og det skal du gøre rigtig mange gange i løbet af en dag'. Det har hun altså bare ret i. Så nej var det og tilbage til rugbrødsmaden og de rå grøntsager der lå i min madpakke.
Cykelturen på 6 km hver vej, har jeg savnet gevaldigt mens jeg har været barslende. Det har min kondition i hvert fald også. Og min appelsinhud - som faktisk er blevet betydelig mindre og faktisk ganske ok de sidste par uger. Hurra for det!
Noget jeg dog er rigtig dårlig til og noget som min diætisk faktisk har 'forbudt' mig, er at veje mig herhjemme. Jeg syntes det er så mega svært at lade vær for tænk nu hvis det var røget noget af. Eller tænk hvis der var røget noget på ! Hun siger at grunden til man skal lade vær er for det første kan det give en en forkert opfattelse af hvordan forløbet går. Det kan jo sagtens være at vægten står stille men at der så er røget nogle centimeter. Plus at det kan være min vægt siger et og hendes noget andet. Sidste gang stemte de dog overens.
Igår og i dag har jeg så vejet mig - ganske vist på forskellige tidpunkter af dagen og med forskelligt tøj på men alligevel overraskede resultatet mig:

Igår: ca 1 kg MERE end hvad jeg vejede hos diætisten i sidste uge - jeg røg helt ned i kulkælderen. Godt nok havde jeg smagt på lidt kage osv. de første par dage i ugen men stadig..

Idag: ca 1,5 MINDRE end det jeg vejede hos diætisten i sidste uge. Uha jeg er forvirret og jeg må jo straks give diætisten ret - det er misvejledende ! Jeg afleverer straks min lånte vægt tilbage og holder mig til spejlbilledet og min fornemmelse.

Dog kan jeg i denne uge mærke følgende positive ting:

1- min kondition er bedre end den har været i meget meget lang tid. Det tager ingen tid at cykle på arbejdet og jeg presser mig selv på turen ud og hjem, bla. ved at køre i høje gear, cykle hurtigere op af bakkerne og give mig selv mellemtider jeg skal holde.

2- mine fingrerringe sidder mere løst nu end de længe har gjort. Jeg føler nærmest de rasler rundt på mine fingrer.

3- Mit ansigt er blevet mere markeret.

4- Jeg kan mærke det på mine skjorter, bukser og bluser

5- Appelsinhuden er på retur ( selvom det dog i følge kloge eksperter, aldrig går væk - dog er lidt bedre end meget)

6- og det bedste af det hele - folk omkring mig kan se det!

Jeg er sgu bare glad!

2 kommentarer:

  1. Hold kæft hvor er du bare for SEJ!!

    SvarSlet
  2. Tak min skat :) jeg er også så glad for jeg er kommet igang - det er helt befriende!

    SvarSlet