Populære indlæg

søndag den 10. oktober 2010

Se lig hvad jeg forkæler mig med..

Rasmus har købt en juicepresser til mig - eller til os men jeg har altså taget den mest til mig. Derfor måtte jeg også lige høre min diætist om jeg bare kunne presse løs af alle frugter og grøntsager - det kunne jeg så IKKE! Jo af grøntsagerne men jeg må højst indtage 3 frugter om dagen og det kommer der altså ikke meget juice ud af. Så jeg udspurgte Rasmus mor der er en erfaren juicepresser og hun blander alt sammen - friske krydderurter, grøntsager og frugter. Og her er så hvad jeg fandt på at drikke her i dag:


3 gullerødder

1 meget stor rødbede

1 grape

3 tomater

1 styk ingefær


Og prøv lig at se resultatet - det ligner jo nærmest en cocktail! Den mangler bar en paraply og en stænk vodka- hold op hvor føler jeg mig sund!


10 kommentarer:

 1. Hvor ser det yum ud! Lækkert. (smager det også godt?)

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Ja det gør det ! Det er virkelig lækkert - ud og invester i sådan en :)

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte det nok. Åh, jeg tror ikke lige der penge til det nu, men det kunne være, jeg skulle igang med at lave smoothies igen. Ellers kunne man måske komme på besøg og smage? ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Det må man i hvert fald :) så presser vi lækre juicer :)

  SvarSlet
 5. hvilken juicepresser har I købt? :)

  SvarSlet
 6. Den er fra OBH nordica og er købt i imerco for ca 300 ,- på tilbud. Den fungerer helt fint - dog er den besværlig at rense men det er alle juicepressere, har jeg ladet mig fortælle :)

  SvarSlet
 7. dDet er mega lækkert med frugt og grønsages drinks, det er utroligt man ikke laver det noget mere. Mikael og mig var meget gode til det på et tidspunkt men vi har desværre kommet helt væk fra det igen. Tillykke med den vigt du har tabt ;-)

  SvarSlet
 8. Sæt du Mik igang med det igen så :) tak søde marie :)

  SvarSlet
 9. Jeg syntes godt nok du er saj søde. Jeg tror på dig, du skal nok nå målet... Knus og tanker Louise

  SvarSlet
 10. Tak søde Louise :) Ja det skal jeg sørme !

  SvarSlet