Populære indlæg

tirsdag den 12. oktober 2010

Lidt ekstra slanketips jeg glemte igår..

..
Brune ris i kogeposer: det har jeg altså ikke set før, nå men de kan fås i superbest i hvert fald og hvor gør det det bar meget nemmere at spise grove ris når det tager 12 min at koge istedet for 35!

Smøreost fra cheasy: smager hammer godt og erstatter totalt den fede skinkeost!

4 kommentarer:

 1. Smøreost fra cheasy er over godt, især på knækbrød :D

  - Kit

  SvarSlet
 2. Hej,
  jeg tænkte du var den rette at spørge om dette.. Vi skal til barnedåb for min venindes søde lille datter om en måned. De er studerende og har ikke mange penge at bruge på ting til deres lille datter. Jeg er også studerende og jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for hvad jeg skal give dem i dåbsgave - tøj, legetøj, bøger, "kedelige ting" de endnu mangler til baby eller en "rigtig" dåbsgave? Med rigtig tænker jeg halskæde, armbånd, bestik og sådanne ting som kan gemmes for altid.. Hvad blev du mest glad for, da din søn evt. blev døbt/navngivet?
  Håber du vil give din mening til kende :)

  SvarSlet
 3. hej Charlotte. Ja det er enormt svært.
  Vi havde frabedt os de traditionelle ting som sølvting da vi syntes det var kikset- især til en dreng.
  Vi fik bla. Kay Boyesen Abe fra farmor&farfar og et hjemmemalet billed i ramme af Williams faster&fætter - det er nok dem der har gjort størst indtryk på os for det er meget personlige gaver. Jeg ville gå efter at finde noget unikt og peronligt og se væk fra ønskelisten - de får sikkert 1000 gavekort til babysam alligevel :)
  HVad med at finde et godt billed af prinsessen og få trykt det på en ramme? Eller lave en fotobog med billeder af hendes familie? begge dele kan laves over nettet til overkommelige penge? Ellers kunne det være fint med et lille vedhæng eller et armbånd også.. Du kunne også skrive et eventyr med hende som hovedperson og folk omkring hende kunne indgå som figurer - det ville da være fantastisk at få sådan en gave- det udviser da engagement i stor stil :)
  håber du kan bruge mine forslag -
  god weekend pernille

  SvarSlet