Populære indlæg

tirsdag den 19. oktober 2010

Ankel med skruer og metal.. oh no!

Oka - to dage til jeg skal vejes og måles og jeg er mildt sagt, ved at skide i bukserne. Jeg er hunderæd for at jeg bliver skuffet over tallene på vægten. Jeg har bare en rigtig dårlig fornemmelse og jeg tror ikke den har rykket sig en meter siden sidst, som var for en måned siden. Og hvis den ikke har det, bliver jeg rigtig ked af det og godt og grundig sur på mig selv. Jeg syntes jeg har holdt planen fint nok men jeg har også trådt ved siden af nogle dage og jeg har ikke været så meget i fitness centret som i den første måned, dog har jeg cyklet 12 km hver dag.. Mon det dog kan opveje? Og mon jeg overhovedet har tabt bar lidt? Nå spændingen bliver udløst på torsdag..
Men inden da skal jeg til samtale på hospitalet imorgen med både narkoselæge, sygeplejerske og min læge som skal operere mig. Kort fortalt skal jeg renset brusk ud i ankelgaflen, rykket anklen længere ind på plads hvilket skal holdes af en skrue og så skal det ene af mine ben i skindebenet, skæres over og rykkes længere nede og holdes sammen af en metalplade. Og åh gud hvor jeg dog har svært ved det. Det er bare svært at vænne sig til tanken om en permanent plade inde i benet - skruen skal dog ud igen! Nå efter samtalen der nok kommer op på de 2 timer i alt, skal jeg hente William og så skal jeg ellers over til Nina og spise med de andre piger. Hun er så sød at sørge for at der er masser af grønt, fuldkornstortilla og andet sundt - det er de andre faktisk også rigtig gode til så det er dejligt og nemt for mig..
Nu har jeg smækket benene op ovenpå en Stramop time og træningen venter også i morgen - min fod er ikke helt glad så mon ikke den operation er det bedste.. SUK

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med samtalen og vægten. Opbakkende tanker herfra ;-)

    michellesmodeslam.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tusind tak Michelle - det har jeg brug for :)

    SvarSlet