Populære indlæg

tirsdag den 28. september 2010

Arbejde = fristelser

Nu er jeg så starter på arbejdet igen og jeg var helt færdig igår aftes, hvor jeg gik i seng kl 19.30.
Ude på arbejdet er der en maddame der sørger for det lækreste( og ikke altid üpersunde) mad til børnene og nøj hvor var det svært at lade vær med at smage. Derudover havde jeg bagt kage til arbejdet, fordi det var første dag efter 1 år - men jeg må simpelthen stoppe med det for det medfører for store fristelser. Jeg holdt mig dog i skindet og spiste min mad pakke og benyttede mig af arbejdets frugtordning. Ej okay - jeg spiste forresten også lidt af kagens kant søndag aften - det regner jeg altså med at cyklet væk nu.
Men da jeg så kom hjem spiste jeg altså også et stykke kage - jeg skulle meget have smidt det ud! Der kan simpelthen ikke være noget derhjemme - i hvert fald ikke i øjeblikket. Og når man først er trådt ved siden af, er det altså nemmere at gøre det igen og igen. Og det skulle dagen så i dag, bevise. Jeg havde igen medbragt madpakke med masser af grønt, rugbrød og andet min kostplan foreskriver men så var der altså liiiige de der tunfrikadeller, som jeg elsker. Hun kan altså et eller andet hende maddamen! Og haps haps - så lå der pludseligt 4 mindre på tallerkenen(og 4 mindre til børnene - piiinligt). Ellers holdt jeg den hele dagen. Men da jeg så kom hjem, havde Rasmus taget gnocchi med hjem fra arbejdet. Min aftensmad bestod ellers af spidkål, asparges, kantareller, hvidløg, løg og kalveculotte på panden med en smule fuldkornspasta til. Men jeg tror da nok lige jeg fik skovlet gnocchi ind - og selvom Rasmus siger' jamen skat, det er jo lavet af kartofler', så tror jeg bare ikke lige frem det tæller for nul kalorier - gid det gjorde!
Tænk at jeg sætter det over styr nu hvor jeg havde sådan en god konsultation med 'min' diætist i fredags - typisk mig egentlig, nu hvor jeg tænker mig om. Ligeså snart jeg har gjort det godt, tror jeg jeg kan slække lidt og slappe af. Det må jeg bare ændre for det går altså ikke - især ikke hvis mit mål om at have tabt mig 5 kg inden d 19 november skal holdes. Så jeg strammer lige ballerne på ny og håber så maddamen laver øllebrød eller værre til børnene imorgen.

1 kommentar:

  1. Hej :)
    Er ny læser her på din blog... Selv lige begyndt til diætist, været igennem vægttabsjunglen flere gangen og kender SÅ meget til de problemer du skriver om... Vi har også en god maddame på jobbet, som også gerne forkæler med kage og boller... Nu har jeg fri i disse dage - men ved at når jeg møder ind til min næste vagt vil det kræve SÅ meget opmærksomhed at lade de ting ligge.
    Hvor langt er du i dit forløb og hvor meget vil du tabe? Hatten af for de resultater du har opnået - det er sejt :D

    SvarSlet