Populære indlæg

torsdag den 2. september 2010

Travlhed og intet overskud..

Sådan er hverdagen hos os i øjeblikket. Så derfor mindre tid til at blogge, helene ;) Jeg blev spurgt hvorfor jeg ikke blogger så meget for , til en tøseaften af min kusine og der var svaret så.
Men i korte træk sker der dette hos os i øjeblikket:

- William er startet i vuggestue og det går ok. I får en nærmere uddybning en af dagene hvorfor det går ok og ikke super fantastisk.

- William er igang med at lære at spise helt selv og det tager tid - både under maden men sandelig også efter hvor der er en del oprydning.

- Aftaler mig her og aftaler mig der - vi fiser begge to rundt til alt muligt og derfor er lysten mere til at gå i seng om aftenen end at blogge.

Jeg har dog et par emner jeg lig vil friste med inden jeg slutter af for nu. Det er emner jeg har gået om tænkt på som mulige blogemner og emner der er gundlag for gode debatter.

- Det er hårdt at være mor - emnet.
- Vuggestue start med en besværlig mor -emnet
- Kvinder uden børn vs. Kvinder med børn- emnet.

4 kommentarer:

 1. Det er hårdt at være forældre - det er der ingen tvivl om - men min holdning har altid været : Det er hvad man gør det til. Men jeg kender det godt.. har lige lagt sig på sofaen og så råber Manja "moaaar" og jeg rejser mig med et KÆMPE suk... men heldigvis kan vi altid vejet det op mod alt det gode der er ved at være forældre.. men jo - det er på sin vis hårdt.. men når du begynder at arbejde søde, og får rutinerne ind så er der rigeligt med tid til hygge med mand, veninder osv... i er jo heldigvis også gode til at få W passet.. Jeg synes på sin vis ikke at det er hårdt.. men når man er 2 om tingene så er det bare at planlægge og dele op så går det sin gang.. :)

  SvarSlet
 2. ' Det er hårdt at være mor -emnet' er ikke så meget min personlige mening søde Nina. Det er mere andres chok over det at blive mor - men ja du har helt ret. Jeg elsker at være mor - nogle gange mere end andre og nogle gange med mere overskud end andre. Men det er absolut det hele værd - han overstråler jo alt andet :)

  SvarSlet
 3. du har den dejligeste dreng!

  SvarSlet
 4. Årrrh tak skønne nina - lov mig du kommer ind på min blog senere i aften - det bliver et indlæg du vil elske! Har gået og tænkt over det noget tid nu :D

  SvarSlet