Populære indlæg

fredag den 24. september 2010

Hvilken fantastisk dag..

.. for der er sket to fantastiske ting i dag.

1: Nina og Kenney har fået endnu en skøn datter. Elissa kom til verden kl 04.22 og vejede 3600g. Kæmpe tillykke og håber hun er sød og rar ved jer det første døgn så i kan komme jer lidt ovenpå dagen..

2: Og så har jeg jo været til diætist! Denne gang var det opfølgning på mit program der blev lagt for 3 uger siden. Og selvom Pernille sagde jeg ikke måtte veje mig derhjemme, har jeg ikke kunne lade vær. Heldigvis stemte min vægt og hendes, overens og her er hvad jeg har opnået på 3 uger:Tabt 1 cm på hver arm

Tabt 1 cm på hvert lår

Tabt 2 cm under brystet

Tabt 5 cm i taljen.OG minus 2,7 kg!Ved først øjekast var jeg ikke helt tilfreds - altså kun 1 cm rundt om armene og lårene . Det er jo ikke særlig meget. Men Pernille var meget stolt af mig og fordi jeg ikke er størrere (altså jeg ikke skal smide 30-50 kg) er det nogle super flotte tal og jeg kan være meget stolt. Så det er jeg hermed. Vi besluttede os for at mødes igen om 3-4 uger og se hvad der så er sket.Nu vil jeg slænge mig på sofaen - gud hvor min krop er træt efter al den træning. I alt er det blevet til 4 dages træning ud af 5, og inden ugen er omme når jeg op på 5 gange ud af 7. Det er sgu da meget godt ik'?!

3 kommentarer:

 1. Jeg synes altså også det er pisse godt gået! Fantastisk Pernille! :-)

  Vil lige indskyde, at selvom du ikke er tilfreds med din vægt at du på dit billede er en helt enormt køn pige! :-) Håber det kommer til at gå godt med at tabe kiloene, jeg tror hvert fald på dig.

  SvarSlet
 2. Tak søde Michelle :) Jeg er også vildt stolt :)

  SvarSlet
 3. Hvor flot at du har tabt dig søde!

  Ja og jeg fik født! SKØNT! Og hun var og er super sød og rar ved os så det er pragtfuldt.

  SvarSlet