Populære indlæg

mandag den 26. juli 2010

Troldemoren der snart dør af stråling..

Da Louise passede William i lørdags, fortalte hun at hun var blevet stoppet af en gammel dame, der gerne ville dikke dikke på WIlliam og snakke med ham. Altså jeg bebrejder hende jo ikke, han er jo virkelig en lækkerbisken, men Louise spurgte mig dernæst om jeg ikke kommer en del ud for sådanne episoder- hvortil mig svar var; JO! Man bliver stoppet på må og få af alle slags mennesker der kommer med kommentarer, anekdoter om deres egne børn - måske endda oldebørn, af folk der gerne vil ae ham og få ham til at smile og grine. Det er da sådan okay fint nok - det kommer selvfølgelig helt an på hvor meget overskud man selv har på kontoen og hvor lang køen er i Fakta eller Kvickly- da det som regel er der, hvor vi bliver stoppet. Men af og til kommer mig og William også ud for lidt sjovere tilfælde, såsom disse:

1. Location: I kvickly,

Hvem: Mig og William

Hvad skete der: Jo altså, vi går rundt og handler og jeg kan fornemme der er en gammel mand der gerne vil i kontakt med mig. Han er lige i hælene på mig hele tiden og det lykkedes mig ikke at ryste ham af, trods mit( eller måske snarere Williams!?) lyn af en barnevogn. Vi når op til kassen og han kommer hen til mig, meget luskende og spørger; " Du har ikke en babyalarm vel?". På dette tidspunkt havde jeg faktisk ikke en, så mit svar var "Nej?". Han siger så; " Nå det var godt, ved du godt at der er rigtig mange der dør af det lort? Der er så meget stråling fra dem. Du skal heller ikke bruge mobiltelefon eller trådsløst internet. Mine overboer og naboer har det og jeg har opfundet en måler. Jeg siger dig, mit hjem er fyldt med stråling fra de satans ting så nu har jeg puttet folie på alle væggene og loftene. Og du må aldrig gå en tur ind over Rådhuspladsen. Det er det sted i Danmark der er mest stråling. Du kan faktisk dø af det". WHAT? Okay gamle mand, helt ærligt. Gid han læste dette blogindlæg så han kunne læse hvor skørt det var. Men altså hans mission i Kvickly var at få mig overbevist om, at stråling fra diverse apparater, er sindsygt overdimensioneret farligt og ikke engang ens naboer må have dem. Og så sidder i sikker og tænker; hvordan kom hun så væk fra den her skøre mand? Joooo kære læsere, når man har et barn følger der naturligt en masse undskyldninger og hvide løgne med i købet- jeg stak ham den om at William snart nærmede sig mad tid og vi måtte skynde os hjem.

2: Location: Ved Superbest

Hvem: Mig og William igen.

Hvad skete der: Jeg har hente vores nye videokamera på posthuset, som vi for nyligt har købt så vi kan fange alle Williams guldkorn. Den her pakke er faktisk ret stor og det eneste sted den kan være i min fikse barnevogn, er bag ved William, der sidder op. Jeg aser og maser den ned, putter puderne og dynen, der normalt er bag ved ham, ned under i kurven. Men jeg får faktisk ikke andet på plads end pakken, for jeg taber alle tingene på fortovet. Det er der åbenbart en mand på cykel der ser. Han cykler hen i mod os og råber til mig,(jeg vil godt lige understrege at det var altså til mig) " Hov trold, du taber jo det hele". TROLD?? Jeg er altså ingen trold - og det var bestemt ikke William der blev snakket til her. Manden kigger på mig - gud ved om jeg lignede en trold der? Var mit hår uglet? Havde jeg vorter i ansigtet? Var mit tøj revet i laser? Øhhh nej ikke ligefrem! Meget mærkeligt!
Sådan her ser jeg altså ikke ud!

Nu er der lidt over en måned tilbage hvor William og jeg kan nyde hinanden, inden han starter i institution. Jeg glæder mig helt til at se hvilke skøre indslag vi kommer ud for.

God sommerdag til jer alle.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha åh nej en sjov mand med strålingen!
    Og sikke et specielt kælenavn, trold? Hmm... Haha. Skønt indlæg igen!! :)

    SvarSlet
  2. Ja jeg håber jeg er den eneste der har fået det lange foredrag - og så håber jeg bestemt ikke jeg møder ham igen :)

    SvarSlet