Populære indlæg

lørdag den 31. juli 2010

Royalisterne på tur..

Når jeg sådan ser tilbage på ugens løb, syntes jeg det har været en hård uge.. Rasmus har haft travlt med et selskab og derfor har jeg været den der har taget mig af William hele dage, næsten hele ugen. Selvom han er min søn, jeg elsker hans selskab og elsker ham højere end noget andet, så har jeg altså brug for en pause nogle gange. Jeg tror det bliver rigtig godt når han skal i vuggestue.Han trænger virkelig til at få flere udfordringer og jeg elsker at få lov til at savne ham. På den måde nyder jeg endnu mere hans selskab, føler mig mere tilstede med ham og bruger alt min energi på ham og vores samspil. Samtidig syntes jeg også det er helt vildt at min søn er 9 måneder, vuggestue parat og er en vaske ægte dreng og ikke en baby. Ja nogle gange tager jeg mig selv i, at blive forbløffet over jeg overhovedet har en søn - det kan forekomme mig så uvirkeligt som det er dejligt og syntes det hele er gået så utroligt hurtigt. Folk ser mig faktisk som mor - jeg er jo stadig min mors lille pige og nu er jeg selv mor- ja gud ved hvornår jeg kommer op til overfladen og begynder at forstå hvad der er sket de sidste 9 måneder. En ting er i hvert fald sikkert - han er mit livs bedste beslutning og resultatet af min og Rasmus kærlighed. Og det er jeg ganske stolt af!
Så ovenpå denne uge, tog mig, William og Marie og skønne Noella, ind på Amalienborg, nærmere Frederik d. 8's palæ for at se Kronprinsens og Kronprinsessens nye hjem som er åbent for offentligheden lidt endnu. Både mig og Marie er royalister og det var en fantastisk oplevelse! Med to urolige børn på armen, der kastede legetøj på gulvet, prikkede til fremmede og ville ned og kravle, stuvede vi os igennem menneskemængden og igennem de fantastisk udsmykkede væresler. Jer der bare er lidt til kongehuset og guldudsmykninger må simpelthen tage derind. Der lukker på næste søndag! For om ikke så længe flytter hr og fru soon-to-be-king-and-queen ind på slottet.

William er puttet nu og jeg har fået min fantastisk storebror til at hente Costume, cola light og olie til mig. Olien er fordi jeg er ved at lave pizza til den hårdtarbejdende Rasmus, efter en opskrift smukke Nina gav mig. Han fortjener en lækker pizza når han kommer sent hjem i nat, efter en uge med mange timers ekstra arbejde og selskab i aften.

2 kommentarer:

  1. det er sjovt - det er faktisk Kenneys firma der har været inde og male alle de flotte guld paneler og fyldninger man ser :) desværre ikke Kenney :( man må ikke når man er en tatoveret lidt hardcore mand!

    Håber pizzaen blev god?

    SvarSlet
  2. Guuuuud nina er det rigtigt!??? Ej altså når( eller hvis mere hvis) jeg skal have sådan noget guld dimmer ringer jeg straks til Kenney :) han er nu min nye bedste ven , snakkede jo også med ham mange gange i tlf igår på manjas opfordring :)

    Ja det gjorde den, bortset fra den blev ikke sprød selvom jeg endda brugte pizza sten?! Hmmmm...???

    SvarSlet