Populære indlæg

tirsdag den 20. juli 2010

Bare en fase..

Kære læsere - jeg er på det seneste blevet spurgt meget om, hvorfor jeg ikke har skrevet noget på det sidste. Her kommer bomben - jeg tror jeg lider af skriveblokering. Jeg har slet ikke kunne få sat mig ned og skrevet- intet er kommet til mig og så er jeg blevet ramt af den skrækkelige tanke; hvad nu hvis jeg kører i den samme rille og begynder at skrive kedelige indlæge. Altså at skrive for at skrive! Jeg er kommet til den konklusion at dem der syntes mine indlæg er kedelige, kan jo lade vær med at læse med. Og med hensyn til blokeringen, så er det jo bare en fase.
En fase ligesom William der får tænder, får mellemørebetændelse, der ikke sover om natten osv. Jeg er snart ret træt af de faser - og især når folk lægger tryk på, ' det er jo bare en fase'. Nå, men siden det BARE er en fase, overtager du så ikke min plads i orkanens øje mens fasen står på? Nå jeg spørger bare. For herhjemme afløser den ene fase den anden. Fuck faser!

Her får lige en snert af det jeg elsker:

- elsker Summerbirds hvidchokolade flødeboller med lakrids og hindbær
- elsker at jeg skal til fødselsdag hos Malene fredag og Louise bare er ellevild for at passe William.
- elsker Rasmus låser sig ind af døren ligenu - så er der ikke tid til mere, han er nemlig rangeret en anelse højere end bloggen :)

3 kommentarer:

 1. Enig - fuck faser, jeg hader også faser, jeg er skide træt af faser, og man burde fjerne det der 'bare'..
  Mig kan du hvert fald regne med som fast læser i lang tid endnu, jeg synes ikke dine indlæg er kedelige.

  God aften!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også at du skal til fødselsdag hos mig på fredag! :)

  SvarSlet
 3. Kære Michelle - det er jeg rigtig glad for du siger ! Og ja bare skal da væk - det er jo ikke 'bare' for den som er i det :)

  Og søde Malene - yes baby!

  SvarSlet