Populære indlæg

lørdag den 3. juli 2010

Stakkels grønne kjole..

I dag har vi været til barnedåb hos søde Noella. Vi fik invitationen for lang tid siden og allerede der begyndte jeg at spekulere i tøj til dagen. Da vejret så bød på 30 grader, var det selvfølgelig en kjole, valget faldt på. Den grønne kjole er fra Topshop og når den en dag ikke kan holde til mere, ved jeg ikke hvad jeg skal gøre. Efter 8 måneder med William har jeg lært at man skal ikke skifte tøj lang tid før man skal ud af døren. Det kan han jo nå at pusse næse i, gylpe på og savle til mange gange før man er ude af døren. Så tøjet kommer altid på lige inden vi træder ud over dørtærsklen. I dag var ingen undtagelse og jeg hastede rundt i slappetøj lige indtil 2 minutter før vi skulle ud af døren og med forsikring om at William var hos sin far, som han så kunne skyde sin kærlighed på, i form at savl og gylp. Vi ankommer så til kirken, efter en køretur i varmen og under køreturen har William så fået en flaske. Jeg tjekker konstant mit tøj for gylp og andre lækkerier, intet endnu. Vi sætter os i kirken, bagerst selvfølgelig så vi kan komme ud hvis han skaber sig og er irriterende for de andre gæster. Vi har medbragt legetøj til at distrahere ham og holde ham beskæftiget og han brænder lidt krudt og energi af ved at hoppe på mine lår og kravle rundt på sin far. Han er meget morsyg i øjeblikket og vil helst være hos mig og da han så, efter noget tid hos Rasmus, kommer over til mig, gylper han ud over min grønne fine kjole. Altså helt ærligt, kunne han så ikke have gylpet på Rasmus nu hvor han havde været den der han tumlet med ham?!! Og altså, min grønne kjole slår da til hver en tid Rasmus skjorter i lækkerhed - ikke fordi Rasmus har grimme skjorter, tværtimod men en kjole vil altid vinde over en skjorte i sådan en konkurrence. Sådan er det bare. Godt man er kvinde og kan bære de fine kjoler frem for en skjorte. Men nej nej, William gylper op til flere gange på kjolen og jeg begynder at finde lugten ret ulækker. William griner bare over hele ansigtet og hopper videre og tonser rundt - hvilket giver endnu større mulighed for mere gylp. Nå nok om den kjole og gylpen.
Noella var en træt lille pige i dag under dåben og hendes overskud var ikke stort. Tværtimod. Hun var rigtig ked af det og orkede slet ikke hele setuppet med orgel-allan ovre i hjørnet, gæster og dikke-dikkende bedsteforældre og en temperatur der var troperne værdig. Bum bum bum ,vand i håret, vise ord fra den gode præst, synge synge synge, klik klik klik få taget billeder og hjem til huset hvor hun kunne få sovet.Søde NoellaI haven var der grill med lækker mad, Noellas far er også kok og sammen med Rasmus blev der kreeret lækker buffet. Som altid til barnedåb var der masser af gaver og William syntes det var mægtig at lege med Noellas legetøj, som jo er som nyt for ham. Han var i det hele taget i hopla, poserede til diverse kamera og en rigtig selskabsmus idag på trods af hans natteroderi i nat, som varede fra klokken 02.00 - 04.00. Tand nummer to er ved at bryde frem og han er meget plaget. Både mig og Rasmus var jo så godt trætte i dag og det var det sidste vi kunne tillade os. Halvdelen af festens deltagere var nemlig svenskere, da Noellas søde mor er fra sverige og da jeg slet ikke forstår svensk, havde jeg gruet meget for mødet med vores svenske naboer. Alt frygt og gru blev dog hurtigt fejet af banen - svenskerne var så søde og prøve at sige danske ord så jeg kunne forstå det. Jeg har nu mod på flere møder med svenskerne- næste gang skal der vist bare lidt mere velkomstdrink indenbords og så er jeg helt med på at ' prata svenska' ..
Tak Noella, Marie og Mikael for en fantastisk dag !

2 kommentarer:

  1. Kære Pernille, jeg synes du har et så levende sprog i det du skriver. Nu er jeg lidt ked af at jeg ikke har taget mig tid til at læse dette noget før!! Fantastisk billede af Noella!! Og selv tak for en fantastisk dag og jeg må nok begynd med at øve lidt svensk med dig hihi..

    Tak for at vi må være en del af dit og din lille families liv. Stor kram.

    SvarSlet
  2. Hvor er du bare sød marie - tusind tak skal du have! :) Og tak fordi vi må være med i jeres - i er for skønne ! :D

    SvarSlet