Populære indlæg

søndag den 5. september 2010

Jeg er så heldig.....

-at være veninder med en hel bunke fantastiske piger. Alle min veninder er specielle og jeg ville elske at dedikere et blogindlæg til hver og en. Dette vil tage en krig så derfor får i lige min generelle mening om jer; i er alle skønne og jeg ville ikke være veninde med jer, hvis i ikke var helt specielle, unikke og smukke. I giver mig alle en masse og jeg elsker at have jer tæt på. Til dem der ikke syntes det yder dem nok retfærdighed rent venindemæssigt, må jo komme og spørge mig for et uddybende svar..
Der er dog én som jeg har tænkt mig at skrive lidt om - dette betyder ikke nødvendigvis at hun er højere rangeret end resten. Blot at hun, for mig, er dybt inspirerende og helt igennem enestående og en som jeg er så hamrende glad for jeg er kommet i kontakt med igen. Og husk, kære veninder - dette udelukker altså ikke jeg ikke syntes det om alle jer andre- nu har jeg bare gået og tænkt på det noget tid og nu skal det være, inden kvinden jeg skriver om, ikke har tid mere til at læse - hun får nemlig snart gevaldigt travlt...

Nina - hun er virkelig bare en guldklump. Som skrevet ovenover, finder jeg hende dybt indspirerende. Jeg mødte denne skønne kvinde da jeg var omkring de 12 år vil jeg tro. Dengang var jeg faktisk bange for hende. Hun var højtråbende, fulstændig ligeglad med andres mening og altid glad og energisk. Sådan er hun stadig. Nu er jeg ikke så skræmt længere. Nærmere betaget af hende og hendes vanvittige overskud, både til hendes lækre datter, hendes mand og alle hendes veninder. Hun har været frygtelig meget igennem og det er min mening at hun kun er blevet endnu mere stærk af det. Selvfølgelig skyldes det hendes familie, hendes fantastiske mand og datter, en helt igennem loyal og ligeså skøn bedstevenine- men meget af det skyldes hende selv. Nina - du er enormt inspirerende. Både som mor og veninde - jeg tror faktisk jeg hapser lidt af din positivitet og energi med hjem fra dig hver gang jeg har set dig. Du og dit humør er så smittende at man kun bliver glad i dit selskab - Nina du er så fantastisk at det halve kan være nok - jeg er så glad for at kende dig og jeg glæder mig til at se endnu et af dine små mirakler(Nina er gravid og er MEGET oppe over med skønne Elissa).

Pernille..

2 kommentarer:

  1. Gud nej - jeg er jo rørt til tårer!! Hvor er du sød smukke!!! Tusind tak - nu føler jeg mig endnu mere inspireret til at være endnu mere inspirerende for andre :) Tak - Er glad for at du finder mig så positiv .. det hjælper mig meget her sidst i graviditeten hvor jeg konstant er på renden til at bryde sammen! Tak smukke - du er også bare fantastisk og er SÅ glad for vi er begyndt at ses igen !

    SvarSlet
  2. Velbekommen - jeg er glad for du er blevet rørt. Mener hvert et ord og syntes du klarer denne hårde del af graviditeten super flot ! Kys kys kys kys kys

    SvarSlet