Populære indlæg

søndag den 31. juli 2011

Dumme brev..

Jeg fik et brev med posten igår, der gjorde mig uhyggelig skuffet og ked af det - nemlig afslaget om at blive optaget på socialrådgiver studiet. Dagen ændrede karakter med det samme jeg så afgørelsen og på trods af jeg havde forberedt mig på afslaget, blev jeg godt og grundigt banket tilbage humørmæssigt. Ikke nok med jeg ikke aner hvad jeg nu skal stille op, da jeg jo som bekendt heller ikke har noget job, så tog jeg faktisk også afslaget personligt( selvom jeg selvfølgelig godt ved det ikke kan være det). Jeg føler virkelig bare det er min tur til lidt succes og medgang. Endnu engang må jeg hive mig selv op fra et hul som er hulens svær at komme op af. Min søde kusine har dog været så fantastisk at finde job til mig, som hun syntes lød spændende og jeg er straks gået i gang med at skrive ansøgninger og cv. Det var virkelig fantastisk gjort af hende - tusind tusind tak !! Selvom jeg føler mig ramt af afslaget, ved jeg jeg endnu engang nok skal lande sikkert på poterne igen - ikke mindst i kraft af mit fantastiske netværk, min fantastiske familie og kæreste og søn.
Men fordi bitterheden og skuffelsen stadigvæk sidder i mig, giver jeg hermed et råd til alle dem der kender nogle, der venter på afgørelse fra studier - rådet skal jo egentlig nok først bruges næste sommer men alligevel:

Sig aldrig : ' Selvfølgelig kommer du ind' . !!!

Det er jo ikke en selvfølge - jeg opfyldte alle kriterier til studiet, søgte på kvote 1 og kom stadigvæk ikke ind. Der var andre der opfyldte dem bedre end mig og 900 ansøgere til 200 pladser giver altså ikke uanede muligheder.

Og efter afslaget hjælper det af få kommentarer som: ' Det fortjener du ikke', eller ' Hvor er de godt dumme ikke at de ikke hapsede dig med det samme' - tak til jer der har hjulpet på den måde.

Igår blev sårene slikket ved at fejre Rikke sammen med 'klikken' som består af 4 andre fantastiske kvinder, hvilket gjorde en forskel på mit humør og en god og støttende storebror der også var med til at få tingene på afstand. Idag skal jeg til fødsesldag hos Sarah med en masse andre skønne kvinder der kan løfte humøret og forhåbentlig kan sorgerne blive glemt i samtaler og opmuntrende trøst hos veninderne.

1 kommentar:

  1. Husk mus at du er en fantastisk dejlig kvinde som nok skal klare dig igennen det her for du er nemmelig bare så saj. Der skal nok komme noget til dig for hvorfor smide guld på gaden...

    SvarSlet