Populære indlæg

tirsdag den 2. august 2011

Hulk hulk

Her er er lige et godt råd fra en meget ude-af-den moar :

Lær jeres barn at falde i søvn selv - FRA STARTEN!

og ja - det lyder måske som barnemad og en selvfølge for dem uden børn. Nu er det bare sådan, at det ikke altid liiiigge går som man håber eller har forberedt sig på.

Vi var selv meget opsatte på at vores lille guldklump skulle lære at falde i søvn selv fra starten af, han skulle spise det der blev serveret og han skulle høre efter. Hvor er man egentlig klog inden man får børn ! Men ligeså snart de små lyserøde baby'er popper ud, er det som om fornuften ryger og erstattes af følelserne. For det var da klart meget mere hyggeligt at ligge og nulre William i søvn i hans vugge og se hans søde, små øjenlåg lukke i og tage ham til drømmeland. Dog var det ikke særlig praktisk i længden. Nu her knap 2 år senere, kæmper vi stadigvæk kampen. Eller det vil sige, i aften har vi taget kampen op.


Og nu er han endelig faldet i søvn, efter lidt over en times gråd, hulken og kalden på moar. Og lad mig lige sige- det er godt nok hårdt at se ham sådan og også meget hårdere end at sidde ved ham indtil han sover. Men nu skal det være - imorgen er det heldigvis Rasmus' tur til at tage kampen op.


Hulk hulk fra den knuste og meget onde mor!

Så ked ud af det kan William se ud - og det er endda for over et år siden- nu kan han feje trix sådan at sige ' mmoooarrr, miiin mooarrr' eller 'aaeee mooar'.. Åh gud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar