Populære indlæg

tirsdag den 14. december 2010

OKay, jeg ved godt det er december og der er lys udenfor på træerne, landskabet har været smukt beklædt af sne i lang tid og det hjertenes fest og tiden hvor vi alle skal være sammen og hygge os.. Men jeg er altså nød til at rase lidt ud - så hvis du ikke vil have din julefred spoleret, så lad vær med at læse videre!

For jeg er godt og grundigt træt af at være bænket her i min 74 kvm lejlighed. Jeg er så sur og gnaven det halve kunne være nok. Som om det ikke var nok at jeg døjer med stikkende smerter i mine tæer, ser mega dårlig fjerner dagen lang, keder mig, bruger ualmindelig meget tid på at tænke på om jeg skal lægge med til at sove eller ej - bar for at dagen skal gå hurtigere - så er der ovenikøbet de ovennævnte ting, mange ting jeg er gået glip af. Her er nogle af dem der gør mest ondt og virkelig borrer salt ned i mit ellers nok så åbne sår!

1. pladsen: Jeg går glip af at se håndboldpigerne live - jaja jeg ved godt det er i jylland men jeg var med glæde taget derover! Desuden have jeg nok kunne have overnattet hos rasmus forældre, hvilket altid er rigtig hyggeligt. Og tør vi så lige tænke på hvornår der er EM i Danmark igen? ØHHH NEJ - den tror jeg bar vi lader ligge. Behøver jeg at nævne at jeg er megamegeoverdrevet håndbold fan, har selv spillet og syntes faktisk det er med til at definere decembermåned som den mest fantastiske måned i løbet af året ?? Nå ikke?!

2. pladsen: Lady Gaga koncert- helt ærligt. Gud hvor ville jeg gerne have set hende.

3. pladsen: Alphabeat koncert i Vega. Jeg har set dem før og det er lige før det når Justin Timberlake koncerten i parken i 2007 - altså kun næsten.

4. pladsen: Julefrokost på arbejdet. Sidste år var jeg lige blevet mor og kom lettere bombet til aftenen og smuttede meget tidligt i frygt for at blive holdt vågen af William hele natten, der på det tidspunkt krævede mad hver 2-3 time! Og i år, jaaa der kom så en anden forhindring i vejen.

Folk der besøger mig bliver ved med at sige til mig at jeg skal være positiv, der går jo kun fremad og nu er der kun 2,5 uge igen. OG ja de har ret- men problemet er bar at for dem går de 2,5 uge bar væsentlig hurtigere end de gør for mig. Men på trods af mit mislykkedes forsøg på at være positiv og ultraglad, har jeg da stadig noget at se frem til.

1. pladsen: Nytårsaften. Mik og Marie og Noella kommer ind og efter min overbevisning kan sådan en aften da ikke gå galt når nu Mik og Rasmus er kokke, Marie er sommelier og jeg elsker at nyde begge dele. William og Noella der kun 4 måneder imellem så mon ikke de kan hygge sig med alverdens legetøj mens deres forældrer spiser og drikker?

2. pladsen. Juleaften og 1+2 juledag. Det er altså bar så skønt og for første gang skal Rasmus være sammen med mig og mine forældre - det bliver skønt.

3. pladsen: Pige hygge på fredag.. Det er altså skønt og jeg elsker at tilbringe tid med dem.

4. pladsen. 5 januar 2011 hvor skruen skal ud - endelig.

Nok fra brokkehovedet denne gang.. God jul..

2 kommentarer:

  1. Jeg kan sgu godt forstå du ikke helt kan holde dig på den positive side, puha. Er så ærgeligt at gå glip af ting man gerne vil, øøøøv!

    En masse styrke fra mig til dig!

    SvarSlet
  2. Mange tak Michelle - styrken vil jeg straks tage til mig :)

    SvarSlet