Populære indlæg

mandag den 20. december 2010

Billige, dyre shampo'er..

Jeg har jo alverdens tid i øjeblikket og derfor vil jeg bruge det på noget så fornuftigt på at evalurere på de mange shampoos, conditioner og stylingprodukter der er kommet fra de billige-dyre mærker. Med dem mener jeg selvfølge Tresemmé, Franck Provost, Syos osv.

Jeg har dog ikke prøvet alle mærkerne men har alligevel en mening jeg tænkte i kunne få gavn af, inden i smider penge efter de forskellige produkter.

Tresemmé: Det er vist de dyreste i denne gruppe. Shampo og conditioner har jeg ikke prøvet - jeg har lavet mig fortælle af et eller andet dameblad, at netop på denne front må der gerne spares. Der er vist nogenlunde det samme i. Dog er jeg vildt begejstret for deres Heat Defense til ca 90,-. Det sprayes i fugtigt hår inden man bruges føntørrer, krøllejern og glattjern. Og sikke en forskel det gør for mit hår. Det giver det en utrolig shine, lethed og det ligner ikke det er blevet trukket igennem det altødelæggende og meget varmende glattejern. Det er alle pengene værd og jeg tror min har holdt i ca 3 måneder.

Syos: Helt fine shampoer og conditioner. De dufter skønt og gør sådan det det arbejde det skal.
Jeg har ny også købt deres Heat defence produkt og det lever ikke helt op til Tresemmés. Håret bliver ikke ligeså blødt og kan godt være svært at redde igennem med fingrene, hvilket jeg gør mange gange i løbet af dagen, det kunne jeg sagtens med Tresemmés.

Franck Provost: Det er vist det sidste skud på stammen i denne gruppe. Colour Protect shampo og conditioner er rigtige gode- Mit hår har det med både at fedte i bunden og være knasttørt i spidserne. Så efter det sidste shampo med colour protect, var brugt købte jeg en Repair shampo og conditioner. Og så væltede det ellers ind over mig med teenager minder om fedtet hår, på trods af hårvask op til flere gange om dagen. Det er ceramide i, hvilket er et silikone lignende stof(fortalte min frisør ) og derfor er det ikke optimalt til fedtet hår. Dog er conditioneren god nok, husk bar den skal holdes langt væk fra hovedbunden.

God uge til jer alle..

2 kommentarer:

  1. Har selv Tresemmé balsammen, ikke den til farvet hår, og det er den bedste balsam jeg til dags dato har fundet til mit ustyrlige krøllede hår. Jeg har det med at tabe en del hår når jeg reder det, men jeg mister næsten ikke nogle når jeg bruger Tresemmés balsam.

    Tak for din lille anmeldelse. Sådan noget er altid skønt :D

    michellesmodeslam.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Selv tak - dejligt med gode produkter til overkommelige priser :)

    SvarSlet