Populære indlæg

onsdag den 10. november 2010

Kuk kuk er her nogen?

Ja i må undskylde at der er så stille på bloggen i øjeblikket. Jeg har bare rigtig travlt med at klargøre alt muligt praktisk inden på næste fredag hvor det hele går løs og jeg skal opereres..
Kuren følger jeg selvfølgelig stadig. Jeg har haft svært ved at finde tid til at komme op og træne, det skal der rettes op på imorgen og fredag og madmæssigt må jeg også indrømme jeg er faldet i af og til..
Jeg vejer mig stadig konstant - i dag også på min mors og fars vægt. Tallet overraskede mig noget - jeg er oppe på at have tabt mig ca 8,5 kg - det er jo helt vildt. Nu skal det tal bare holdes til på næste onsdag hvor jeg skal forbi min diætist for sidste gang inden operationen. Og jeg har jo lidt lovet hende at jeg når at tabe mig 8 kg.
Her til aften har jeg prøvet noget af mit gamle tøj, hvilket ikke altid har været sjovt. Det var det godt nok her til aften. Jeg er den heldige ejer af den lækreste nougat farvede silkekjole, som de sidste to år har siddet på mig som snøren på en rullepølse. Alt det der ikke måtte bule ud, bulede ud. Nu hænger den løst, meget løsere end da jeg købte den og det er sgu da bare for skønt.. Nå ellers er der desværre ikke så meget at berette - jeg kommer stærkt igen efter min aftale hos diætisten.
God uge til alle

2 kommentarer:

  1. Der sgu ikke noget mere motiverende end at hoppe i noget af sit gamle tøj man er vokset ud af - eller fejlkøb man troede man kunne passe, men viste sig at sidde forfærdeligt.

    Tillykke igen søde - det er lækkert for dig du har tabt dig så meget :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak rikkesimone - nej det er simpelthen for vildt! Jeg har jo fået udvidet mit klædeskab gevaldigt!! Rigtig godt weekend til dig :)

    SvarSlet