Populære indlæg

søndag den 8. september 2013

Jeg er for sej til at mobbe!


Der er begyndt en anti mobbe kampagne landet over og i den forbindelse, har lagkagehuset kreeret en kage, hvor man støtter kampen mod mobning hvis man køber den. Den smagte lækkert med vanille bund, choko og hindbær mouse og bær på toppen samt det tydelige budskab skrevet på marcipan.
Nå men det var vigtigere formål med kagen end hygge og ekstra kalorier på kontoen- jeg ville nemlig introducere emnet til William og hvilken måde at gøre det på via en kage! :) 
Vi fik os en god snak; hvad er mobning, hvem bliver mobbet og hvorfor og hvem mobber men frem for alt; at mobning ikke er okay og at man både skal fortælle hvis man bliver mobbet men også hjælpe andre der bliver mobbet, ved at fortælle det.
Stort emne til en næsten 4 årig dreng men med kagen gled emnet nemmere ned og vi kan nu altid snakke om 'Jeg er for sej til at mobbe'-kagen og hvad den betyder! 
Jeg ved ikke om kagen fås efter weekenden men evt kan man lave sin egen mobbe kage- det er sikkert også billigere end de 96kr lagkagehuset tager for deres! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar