Populære indlæg

lørdag den 21. september 2013

ELF Blush

Har erhvervet mig denne nye flydende Blush fra ELF til omkring 40kr. 
Farven, Diva, er meget skrap og jeg hiver altid i land, ligeså snart jeg trykker på doseringspumpen; både pga farven men også pga mængden- der kommer meget ud! 
Resultatet kan dog godt blive rigtig flot, hvis ens underlag er godt fugtet, så blushen kan blendes godt ind i huden, hvilket giver et naturligt resultat. MEN- brug meget meget lidt! Ellers kommer du til at ligne et 80' er pop idol og den stil har ikke fået sin renæssance (endnu!) 
Hvis du er modig, kan blushen også bruges til læberne og giver et lækkert casualt look. 

2 kommentarer:

  1. Den er super fin på dig. :) Jeg har overvejet at prøve det der creme blush, men aner simpelthen ikke hvordan man lægger det. Hvordan har du gjort? Det ser så fint ud på dig her. :)

    SvarSlet
  2. Mange tak Michelle! :) Jeg vil sige at det vigtigste er, at huden ikke er tør men fugtig, så du kan arbejde blushen ind i huden. Du skal prøve dig frem med lidt på fingeren og så indarbejde i cirkler og starte fra midten og udad mod kindbenet og hårgrænsen.
    I starten kan det godt se meget farvet ud men efter lidt, har varmen i kinderne lagt sig og du kan se det færdige resultat. :) Det er super flot!

    SvarSlet