Populære indlæg

søndag den 29. august 2010

Ideer til barslende mødre - igen..

Jeg kender efterhånden en del i min vennekreds der enten har fået barn/børn eller snart skal til at have et. Og derfor begyndte jeg at spekulerer over hvad jeg ikke har kunne undvære, mens jeg har været på barsel og overskudet har været minimalt. Så her er mit bud på hvad man skal anskaffe sig inden den lille ny kommer:

- en rigtig god læbepomade - ikke mindst til hospitalet efter fødslen.

- Tørshampoo - Det har jeg slet ikke kunne undvære! Det er super for lige pludselig et tiden knap, man står og skal ud af døren og en hår ligner det ikke er blevet vasket i 4 uger, hvilket det sikkert heller ikke er, hos nogle. Babyer kræver meget tid, er utilregnelige og kan derfor ødelægge planer man har for dagen, såsom bad og hårpleje. Jeg kan ikke tælle på to hænder, hvor mange gange jeg har måtte styrte ud af badet med shampoo i, fordi William vågnede en halv time før beregnet.

- Øjenbryn og Vippefarve- Der vil helt klart blive taget billeder af dig og din nye baby umiddelbart efter fødslen og hvis man ligesom jeg, bliver vækket tidlig tidlig morgen med veer, får man jo ligesom ikke puttet mascare på vipperne eller andet dullegrej i hovedet. Derfor er det dejligt at du stadig kan se lidt frisk ud med vipper og øjenbryn, der er lækre og giver et overskudslook på dine billeder. Eller når du møder folk i køen i supermarkedet og du ved du ligner udskidt æblegrød. Tro mig- jeg ville ønske jeg havde været lidt mere forberedt nogle gange.

- kæmpe solbriller- kan dække dine sorte rander under øjnene og få dig til at se overskudsagtig ud. Nemt og hurtigt.

- barnepiger -God ide at have gennemtænkt mulige barnepiger. Jeg forstår slet ikke dem der ikke tør få deres barn passet eller ikke vil. For mit vedkommende har det givet mig meget mere overskud at få William passet af og til og jeg vil råde andre til også at overvinde deres enorme beskyttertrang og pylrerier.

- En rengøringsdame - åh suk hvor ville jeg dog ønske jeg havde sådan en. Bare til at komme et par timer om fredagen. Jeg må vist lige undersøge det nærmere.

4 kommentarer:

 1. Mht rengøringsdamen, så gjorde jeg rent hos min søster en gang om ugen, dengang E var lillebitte. Mener jeg fik 250-300kr for to timer eller noget i den stil.

  Hvilket tørshampoo bruger du forresten?

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Altså var det et tilbud Vibeke eller ;)???
  Og jeg bruger den billigste fra Matas, mener den hedder Frotté og koster omkring 80-100 kr. den er super - bar følg anvisningen bagpå så kan man ikk se eller mærke den fedtede fornemmelse.

  SvarSlet
 3. Haha, det er har jeg vist ikke tid til ;) men det kunne jo være, der var en 16årig der havde...

  Tak, den må jeg lige se på.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Nååårrhh ja :) hahahah god ide. Det kunne være vi skulle spørge nogle af dem her i gården.

  SvarSlet