Populære indlæg

torsdag den 5. august 2010

Gaveideer til nybagte mødre..

Selvom jeg er blevet mor, vil jeg gerne tage mig godt ud og gøre mig lækker selvom jeg er på barsel. Tiden er i den grad blevet mindre og jeg ryster mere på hånden når jeg skal lægge mascara på, fordi William ofte står ved mine ben og prøver at følge med eller distrahere og det helst skal gå så hurtigt som muligt. Så derfor har jeg fundet nogle perfekte produkter og gaveideer til travle kvinder. Det er ting som jeg ville have ønsket jeg havde fået - de har været uundværdlige for mig. Der er ofte to produkter i et så man kan vinde lidt tid, der jo så kan bruges til ens skønne barn. De er også ideelle at give til andre travle kvinder - håber i bliver inspireret:

Makeup og skønhed:
Saltscrubs fra Munkholm: fås i utallige dufte - bruges som normal scrub og er baseret på olie, som efterlader huden fugtet og derfor behøver man ikke at bruge tid på at smøre sig ind efter badet - olien gør alt arbejdet! Fås hos Moss Copenhagen på Falkoner Alle eller her.All over Color Stick fra ELF: en smart lille stick som kan bruges jaaah - ALL OVER! Kindben, øjne, læber, amorbuen, kraveben - you name it! har en perlemors effekt og giver et flot og friskt skær til huden. Nemt og hurtigt.Sunspa Tan in a Can: Selvbruner som bliver anbefalet af Dennis Knudsen. Skal sprayes på, behøver ikke at fordelt med hænderne og tørrer ind hurtigt- så ikke noget med at vente på at det tørrer. Gør det om aftenen og tag bad om morgenen og husk som altid at bruge scrub inden selvbruneren - evt fra Munkholm. Selvbruneren er prisvindende og fås nu uden parabener!


Pincet med lys: Det er bare super smart det her: en pincet med indbygget lys så du kan ordne dine øjenbryn sent om aftenen så du også slipper for at rende rundt med røde mærker om dagen. Meget praktisk og god til vinteren hvor lys er en stor mangelvare i det danske land. Fås her.
Andre nyttige køb til mødre:


Pusletaske fra Bystroom.dk : Pænde pusletasker der ikke ligner en pusletaske. Taskerne er store og rummelige, servicen er upåklagelig og taskerne kan bruges som almindelige hverdagstasker bagefter. Desuden får man en masse lækre prøver og gaver med ved købet, såsom bleer, babylotion og babymad. Der følger også et puslekit med og taskerne er meget holdbare og nemme at holde pæne.


Opbevaringsbokse fra Rice: Små bokse der er ideelle til opbevaring af grød, MME pulver, frugtstykker, mos eller andet. De er gode at fryse ned i, kan opvarmes i mikroovn og jeg vil anbefale at man mindst køber 2 pakker. Der er vist nok 12 i hver. Fås i Janus på Nørrebrogade eller her.

Iiamo Selvopvarmende flaske: helt vildt smart når man er på tur. Der isættes en patron i flasken, mælken hældes i og så går der ca 4 min så er mælken varmet op til 37 grader. Meget praktisk når man er på tur, barnet flipper på bagsædet af bilen eller man overnatter ude hvor der ingen mikroovn er. Der skal købes patroner til seperat. Fås i Babysam eller ønskebørn.Der kommer sikkert flere til - håber i bliver inspireret!

10 kommentarer:

 1. Nu er der godt nok lang tid til jeg skal være mor, men vil bare sige at jeg synes det er en rigtig god idé til indlæg du har bikset sammen her! :-) Jeg synes det er spændende at læse til trods for at jeg slet ikke venter barn i den nærmeste fremtid, er jo ret ung endnu :-)

  SvarSlet
 2. Tak michelle - ja jeg er i hvert fald glad for jeg har fundet de produkter :)
  Men ellers kan det jo være du kender nogle der snart skal til at være forældrer - så ku du jo forkæle dem lidt :)

  SvarSlet
 3. Sikke en god idé - også selvom jeg stadig nok er lidt for ung :)
  Men, jeg tror altså du har linket forket til den der smarte pincet? :)

  SvarSlet
 4. Det er nemlig helt rigtigt :) Simpelthen fantastisk blog..

  SvarSlet
 5. Nu skal jeg ha' en bette til feb. 2011, så jeg synes faktisk, at det er rart med sådan nogle tip. Mange tak ;D
  Nu har jeg fulgt med i din blog et lille stykke tid, og den er simpelthen fantastisk. :)

  SvarSlet
 6. Tak frk Emma - og tak for hjælpen med linket.:)

  Camilla : Tillykke med det - det er da helt fantastisk for jer.
  Og hvor er jeg glad for i kan bruge bloggen - det er jeg meget glad for :)

  SvarSlet
 7. Så ved du jo hva du skal give mig når jeg føder HAHAHAHAH :) den der all over stick er sgu da genial... (ønsker ønsker :))

  SvarSlet
 8. ja nina - jeg har masser parat til dig snuske ;)

  SvarSlet
 9. Den der bodyscrub (som jeg jo i øvrigt har fået af dig!) er som du skriver helt fantastisk. Så tusind tak til dig og Helene :)

  SvarSlet
 10. Velbekommen sarah - ja det er nemlig så lækkert! Giv lyd fra dig når du og¨så har prøvet masken :)

  SvarSlet