Populære indlæg

søndag den 8. august 2010

Fars fede ferie..

Nu har Rasmus endelig ferie! Hold nu op hvor har jeg glædet mig til det! Det bliver skønt at have ham hjemme og endnu mere skønt er det at vi skal til BERLIN! Vi glæder os helt vildt - det er vores første ferie alene alle tre.

Alle har jo faktisk været i Berlin her til sommer - ALLE! Min veninde Vibeke, nogle der bor i gården og samtidig med at vi er dernede, kommer Silas, en af mine meget gode venner derned og Rikke og hendes kæreste kommer også et smut til den tyske hovedstad. Argh okay, det var måske ikke alle, men det er som om Berlin er på alles læber i øjeblikket.

Anyway - vi glæder os og har sat os for at vi ikke skal trave byen rundt og være kulturelle. Altså med mindre vi har lys til det. Det skal jo også være på Williams premisser og at dømme ud fra hans aktivitets niveau, tror vi det er en mega dårlig ide at slæbe ham gennem Berlins kulturelle perler. I hvert fald dem alle sammen - for nogle af tingene vil jeg simpelthen se. Hvilke vi rent faktisk får set, kan i læse om når vi er tilbage om en lille uges tid. Og så håber jeg at jeg kan sige 'I love Berlin'- ligesom resten af verden gør i disse tider.

Forresten vil jeg lige give jer en opdatering angående Williams soveri - hvilket jo har optaget meget af pladsen i min blog. Det går bare overdrevet, mega meget, ufatteligt, fantastisk godt. Kære læsere - han sover igennem! Halleluja for William!

Apropos sove - Rasmus har lagt sig ned på gulvet og lagt sig til at sove i skrivende stund - han trænger vist godt nok også til ferie så hva'?!


Kom frygtløs tilbage i næste uge ik' mine kære læsere ?

5 kommentarer:

 1. Rigtig god tur... Berlin er en FAB by!!

  SvarSlet
 2. HAN - øhm.. DE - SOVER :O haha.. Tillykke med det Pernille!

  SvarSlet
 3. Tak line - ja det har jeg hørt :)

  Michelle - ja det er virkelig værd at fejre :) Men altså Rasmus ku nu godt have været vågen lidt længere :)

  SvarSlet
 4. God tur til alle tre <3 <3 <3

  SvarSlet