Populære indlæg

søndag den 18. december 2011

Fantastisk julefrokost!

Dagen igår stod på min første og eneste julefrokost dette år.. Planerne blev ændret i sidste øjeblik og pludselig stod vi der, 8 mennesker uden noget sted at holde det henne- heldigvis tilbød Nina og Kenney at holde det og det endte med at blive en helt fantastisk aften!
Vi fik god mad, spillet pakkeleg, danset, spillet Wii og drukket. Jeg havde feks. min snapsedebut i går - føj føj føj! Dog blev stadset mere tåleligt efter den 3. men det er jo bund og grund, rigtig ulækker drikkelse!
Jeg lægger nogle gode billeder ud på et senere tidspunkt.
William er blevet passet hele weekenden og jeg har lig snakket med ham. Han sagde ' mig hjem' i telefonen - nårrh lille mand! Jeg savner ham altid helt vildt når han er væk og jeg glæder mig til vi skal hente ham senere idag. Det kræver dog at Rasmus bliver lidt mere ædru så vi kan komme afsted i bilen.
Og så er det jo 4. søndag i advent i dag. Det er da utroligt som dagene går hurtigt i december! Jeg har juleferie og det er bare for lækkert! Jeg skal træne, træne, søge elevstillinger, træne, rydde op, gøre klar til jul, til fys(av av), til diætist(derfor alt træningen - december er altså en hård måned med alle de godter), og have hygge dag med William.
Juleaften kommer slænget fra jylland og vi glæder os rigtig meget. Det er vores første jul, som vi skal holde så der er lidt debut-nerver. Men mon ikke alt går godt og det vigtigste er maden og hyggen. Dog skal der lige overståes 1,5 times spinning om morgenen med skønne Sarah, så der kommer en anelse balance på kaloriekontoen.

God jul til jer alle, hvis jeg ikke når at blogge mere inden jul ..

1 kommentar:

  1. Tak for en MAX hyggelig aften - det må vi snart gøre igen :-)

    SvarSlet