Populære indlæg

mandag den 14. februar 2011

Hvilken begivenhedsrig uge!

Så fik jeg endelig lidt tid til at skrive igen - man skulle tro jeg havde masser af tid nu hvor jeg er sygemeldt men tiden løber godt nok hurtigt!
Sidste mandag havde jeg fødselsdag og se lig hvad jeg fik af min skønne søn( med hjælp fra hans ligeså skønne far) Jeg blev simpelthen så glad og det skal straks op og hænge når vi får bygget om i lejligheden - netop nu går vi og venter på et tilbud fra en håndværker der skal rive nogle vægge ned, sætte nye op, blænde en dør osv.Derudover fik jeg taget en skrue ud af anklen uden bedøvelse- dette kunne dog kun lade sig gøre fordi jeg går rundt med en åbent tryksår og det var en rigtig skræmmende og surrealistisk oplevelse der mærkeligt nok, ikk gjorde ond på nogen måder.. Nu må vi se om det er helet bedre i dag.. skal endnu engang på Frederiksberg Hospital.


Jeg fik også købt mig to nye ringe - til den sølle sum af 14,50 pr styk fra Søstrene Greene. De er så fine - de er lidt svære at se på billedet men den lille guld ring er bøjet så der står Love og den anden er perlebesat.
Lørdag holdt jeg så fødselsdag for en gruppe veninder, med hjemmelavet pizza, asti, champagne, creme brulee(taaaak sarah ! ) og chips, chokolade osv. Det var bar rigtig hyggeligt og jeg fik super lækre gaver - tak alle sammen.I dag skal jeg som sagt på hospitalet og senere til diætist for første gang i 3 måneder - jeg er så spændt og det er diætisten også. Så der kommer nok et lille indlæg senere hvis det går godt.. Jeg starter igen imorgen med kostplanen som overhovedet ikke er blevet overholdt de sidste 3 måneder - så jeg forventer i den grad hovedpine pga mangel på sukker samt irritation den næste uges tid.. Derefter er min krop igen på rette spor .. God mandag til jer alle..
I får lig et billed med af min skønne William der igår var så træt midt på dagen, at han faldt i søvn mens vi gav ham tøj på .. NÅÅÅRRHH!

3 kommentarer:

 1. William er simpelthen en lille smuk én! :)
  Krydser fingre for dig.. :)

  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Åh, ved godt, at jeg håbløst bagud, men må lige kommentere alligevel... Selv tak, snut :) Og tak for en skøn aften!

  SvarSlet
 3. Flotte ringe • Og hvor ser din dreng sød ud!!

  SvarSlet