Populære indlæg

torsdag den 20. januar 2011

Slankeblog eller modeblog?

Jaa der sker ikke så meget på slankefronten i øjeblikket - jeg var sågar ved at nuppe en fransk hotdog i dag - godt nina var med og talte mig fra det. Så derfor kommer det til at handle lidt mere om mode i øjeblikket..
Jeg har været en lille tur i centret. Trods det korte ophold, var det mega hårdt og jeg måtte nuppe en lur bagefter. Jeg fik dog købt mig to par leggins fra Pieces og hold nu på hat og briller for her kommer der en trist nyhed af den helt store slags ...

DE UDGÅR!!

Simpelthen! Pieces vil nu lave nogle med lommer( fedt når man i forvejen døjer med store lår) så mig og nina købte to par hver. Ekspedienten overtalte mig til at købe mine i str m/l, da hun mente dem jeg havde på i l/xl var alt for store og hang. Så det gjorde jeg og prøvede dem så da jeg kom hjem - puha der skulle altså ases og mases en del for at få dem på og de er slet ikke så behagelige som dem jeg allerede har. På kom de og de sidder da også meget godt, men stramt. Men hun sagde at når man havde haft dem på en dags tid og nogle gange, har de givet sig så meget at de kommer til at sidde meget bedre. Det bliver vist en dag hvor jeg ikke skal udenfor en dør.

4 kommentarer:

 1. En blog behøves vel ikke være specifikt det ene eller det andet - jeg synes en dig-blog som du har lige nu(synes jeg hvert fald) er super hyggelig!

  SvarSlet
 2. Tak michelle - og du har helt ret :)

  SvarSlet
 3. Det er SÅ forfærdeligt at de udgår de bukser - godt vi lige fik det af vide så vi ku købe 2 par hver... det er lige før jeg skal over og ha 2 par til...
  glæder mig til at se dig imorgen snuske

  SvarSlet