Populære indlæg

mandag den 31. maj 2010

Zoneterapi, shawarma og Assistens..

Lige nu, har vi vores kamp med William om, hvem der bestemmer hvornår han skal puttes og hvordan. Han mener han skal svøbes og vugges i søvn og er overbevist om at han har ret! Og vi mener han skal puttes om, spise sin flaske, synges en enkelt sang for, kysses godnat og så skal han falde i søvn selv- og vi er ret så overbeviste om at vi har ret! William er dog ret uenig - lige nu ligger han og græder og kalder på os. Han er godt sur! Vi kører i øjeblikket efter metoden:
-putning af William som beskrevet før
-græder han må han græde 4-5 min, så kommer vi ind, tysser på ham, får ham til at falde til ro og putter ham med dynen og hans klud, går igen
- hvis han igen græder, venter vi yderligere 4-5 min og gentager så processen.
Dette skal gøres indtil han så lægger sig til at sove eller vil puttes.
Lig nu - er han stadig tosset og skælder og smælder inde fra sin tremmeseng. Puha - lad os håbe han snart forstår at det faktisk er skønt at blive lagt i seng..

Ellers har det været en fantastisk dag. Vibeke var på besøg i formiddags til bailey's the - skønt at få set hende igen og hun fortalte om hendes spændende sommerferie planer - nøjagtigt det samme vi skal, nemlig til Berlin. William går i øjeblikket til zoneterapi for at få ham til at være roligere om natten samt lidt maveproblemer. I dag havde vi så en aftale hos zoneterapeuten og Vibeke fulgte os derind, så der fik vi også snakket en masse, selvom William af og til følte sig overset og flippede i barnevognen.
Vi har gået hos zoneterapeuten Anna ( http://www.annaszoneterapi.dk/) hvilket har været super godt og det har virket for William. Han sover dybere om natten, vender og drejer sig ikke så meget og hans mave er gået i orden. Udover at Anna har fået problemerne til at forsvinde, er hun simpelthen så hyggelig at gå hos. Simpelthen så sød, varm og nem at snakke med og man er næsten helt ked af at Williams behandling er slut, for så skal vi ikke ind til Anna mere. Anna har også en blog her på blogspot , den hedder www.annasmad.blogspot.com.
Efter behandlingen gik turen hjemad mod nørrebro, ad nørrebrogade og da min sult meldte sig, faldt valget af frokost naturligvis på en sharwarma- selvfølgelig fra Konya Kebab. Den blev medbragt på Assistens Kirkegård og spist på en bænk i solen med masser af flotte blomster træer foroven, mens William sov sødt i sin barnevogn.
Eftermiddagen er gået med masser af ballade og sjov - William er nu begyndt at kravle rigtigt, dog maks 2 rigtige kravl af gangen men hold nu op hvor han udvikler kravleriet. Der er efterhånden stil over krigsveteranen.

Nu sover William forresten, det blev halvt ham og halvt os, der fik ret. Han flippede unaturligt meget, kunne ikke trække vejret så jeg tog ham op( jaja , ved godt at når man først har puttet barnet, er det rigtig dumt at tage dem op igen - men mit hjerte var ved at falde fra hinanden, af at se ham sådan ), fik ham til at falde til ro og lagde ham så igen. Så faldt han i søvn, men da jeg blot tog et lille, meget stille trin hen mod døren, satte han i et skrig igen! Op med ham, lægge ham på vores seng og så faldt han i søvn. Bære ham over i egen seng og nu er der ro. Hvis nogle af jer har nogle gode metoder, der har virket for jer og jeres børn så skriv endelig. Det skal dog lig siges at det er langt fra hver aften ender sådan her. I går aftes gjorde det dog også, men hele natten har han været eksemplarisk så hvis en dårligt putning er lig med god nattesøvn, så er det helt okay for mig. I hvert fald for en periode.

1 kommentar:

  1. Iiiih, hvor er du sød!
    Tak for de fine ord :-)
    Ha' det rigtig dejligt og nyd solen i barselslandet.
    Knus Anna

    SvarSlet