Populære indlæg

mandag den 10. december 2012

Goodiebox November

Jeg har ellers taget billeder, lige som sidst, af den store udpakningsprocess da jeg modtog min Goodiebox men min tlf vil ikke aflevere billederne til computeren..
Nå men den indholdte en masse spændende ting - særligt 3 rigtig gode som jeg vil fremhæve her:

1: Nivea Repair&Care body lotion.

Jeg er jo mest til olie efter badet, som normalt efterlader huden blød og gennemfugtet men det er som om min hud er blevet for vant til det. Da jeg så fik denne lækre skabning med i boksen, afprøvede jeg den straks og var total begejstret; den efterlader huden meget fugtet uden at fedte, giver en flot glød og er nem at smøre ind i huden.


2: Fredsted Chai Latte pulver:

Jeg elsker chai latte og har altid sværget til den meget dyre David Rio Orca Spice sugarfree chai som koster 125 kr.
Fredsted chai'en gør det dog også virkelig godt og kan godt konkurrere med David Rio's og dens sindsyge pris. Jeg prøvede den med grøn te med et hint af citrongræs og den krydrede variant - de var virkelig gode! ikke bare er de billigere( har ingen eksakt pris) men de fås også i normale butikker, så man ikke behøver at fise i matas eller magadullen efter pulveret.
Den fås også i kakao variant.3: Biosilk Oil til håret.
Fremtryller den vildeste glans og det lækreste bløde hår, hvilket holder i mange mange timer, ja faktisk dage. Selv kulde, snevejr og frost kunne ikke vinde over oliens blødgørende effekt og mit ellers noget krusede og skadede hår, blev silkeblødt!

2 kommentarer:

  1. Åhhh elsker når du skriver om lækre ting! Kan hoppe med på bio Silk til håret !! Genialt produkt!!!

    SvarSlet
  2. Ja det må man sige skat - vil aldrig bruge andet:)

    SvarSlet