Populære indlæg

onsdag den 14. november 2012

Når man får skæld ud af sin tante... som 25årig!!!

Ja - av for den da! Aldrig i mit liv havde jeg troet at min tante skulle give mig en sådan opsang, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv i det givne øjeblik..
Jeg møder den skrappe tante i gården, hvor hele Los Familios bor, mens jeg kommer trækkende med William på cyklen. Hun stopper mig og spørger prompte hvor min cykelhjelm er. Øhh sådan en har jeg jo ikke, hvilket hun straks stikker til og spørger hvorfor at William har en og jeg ikke har en. Øhhh bøhh jamen altså det er jo ikke pænt og jeg kan ikke få mig selv til det, er mit svar. Som om tante godtager det! Næ nej, hun kommanderer mig til at sætte min cykel og mit barn hos hende, så jeg kan fise over og købe en cykelhjelm med det samme.. 'aahh  - jeg har altså virkelig travlt og får gæster om lidt osv'. Men tante ser stadig vred ud og belærer mig om, at jeg skal købe den cykelhjelm allersenest imorgen og om jeg ikke tænker på, at jeg kan ende med at dø og William kan ende uden en mor?!! Kusinen støder til og hun får sgu også et rap over nalderne verbalt - selv den ligeliniede stamtavle går ikke fri for et gigantisk opsang. Jeg bliver sgu da helt bange for tante, som hun står der med ild i øjnene og skælder og smælder. Jeg siger at jeg tænker over det og jeg nok skal få købt den cyklehjelm, for jeg kan jo sagtens se pointen. Herefter vender tanten sig om, går ind mod sit dejlige barnebarn og vender sig lig om på vejen, kigger på mig og jeg ser til alt held, at cykelhjelmsdjævlen har forladt min tantes krop og hendes fredelige og milde blik er vendt tilbage.. pyyhhh!!
Tak for den hårde men kærlige opsang tante - ved du gør det af kærlighed! :)

Nå - og nu til valget af cykelhjelm! Alt stritter på mig - hvordan i al verden skal jeg kunne bære cykelhjelm, stilletter og stram nederdel i et og samme outfit?! Nå men af frygt for at møde tanten igen uden hjelm, bevæger jeg mig ud i disse modeller:

Den klassiske


Den vilde

Hvilken tror i der vil være mest mig?

3 kommentarer:

 1. Hælder til den klassiske - jeg følte helt at jeg også blev skældt ud så må nok også hellere få købt mig en!
  Men mit forsvar er at blir du først tromlet over af en lastbil - så redder hjelmen nok næppe!

  SvarSlet
 2. Nej det er rigtigt men hvis nu jeg bliver væltet af en fodgænger, så hjælper den nok meget :) Okay, den klassiske.. Men de koster fucking 500 kr!!

  SvarSlet
 3. Årh det dyrt! Haha ja for der er sgu mange fodgængere der lige kommer stormende ud og siger "HAha jeg skubber dig lige"ej.. Min samvittighed trykker- det blir mit nytårsfortsæt at få mig en hjelm !

  SvarSlet