Populære indlæg

tirsdag den 3. januar 2012

Husmor har brug for vaskekursus!

Når man bliver mor, er der nogle områder man bare er nødt til at være skarp på. Det kan være noget såsom rengøring, børnesange, multitasking, dækning af sorte rander med concealer, opretholdelse af facade, være en god og tilstedeværende veninde og kæreste osv. Egentlig burde man få et kursus i disse ting inden man bliver mor..
Jeg mener nu jeg er ret god til overordnede.. der er dog et punkt jeg er MEGA dårlig til - tøjvask! Spørg bare min svigerfar, der syntes det er hysterisk morsomt at drille mig med at jeg adskillige gange, har krympet Williams lækre hjemmestrik fra farmor.. Det lækreste uld bliver bare altid transformeret til hårdt filt når jeg står for vasketøjet - ikke at Rasmus vil være en fis bedre.

Jeg syntes alle mødre burde få et vaskekurses. F.eks. i øjeblikket står jeg og er totalt magtesløs! William fik fat i et bæger med hvidløgsolie fra pizzariaet og troede det var drikkelse. Det finder han dog hurtigt ud af, da han smager på det og taber herefter bægeret ned i skødet og udover ham selv og hans fine tøj. Nå i vaskemaskinen med det. Og en hel anden bunke mørkt tøj, for hvorfor ikke slå to fluer med et smæk?!
Fordi alt lugter nu af hvidløg!!!!
For helved!
Jeg har prøvet med rodalon mig her og rodalon mig der.. det stinker stadigvæk. Iblandt denne bunke tøj, er min elskede kimono købt på silkemarkedet i Beijing til ca 50 kr.. Den SKAL bare dufte godt igen. Jeg tror jeg skal til at hamstre skyllemiddel i store strømme.. SUK!
Gode råd er meget meget velkomne!

3 kommentarer:

 1. Eddike! Prøv det smukke - det redder altid mig !!! Det hælper også på svedlugt i yndlingsblusen armhuler!!!
  læg det i blød ½-1 time og så i vaskemaskinen og put da eddike i, istedet for skyllemiddel

  SvarSlet
 2. og for helved Nillemus - så skal uld altså på "håndvask" programmet på vaskemaskinen... og ingen skyllemiddel!

  SvarSlet
 3. Hahahahah - I know Nina! Jeg gentager ikke fejlen igen! Okay jeg har faktisk også fået tippet med eddike fra en anden, så det lyder da lovende! tak :)

  SvarSlet