Populære indlæg

fredag den 4. marts 2011

Byggeprojekt, dårlig samvittighed og et styks dum ankel..

Det er lang tid siden jeg har fået blogget. Det skyldes egentlig mange ting - jeg gennemgår i øjeblikket en rigtig hård periode pga min ankel, jeg har svært ved at overholde min kostplan og lige nu ligger jeg så syg. Og hvis det ikke er mig der er skrænter, er det William eller Rasmus.. Pt kræver det en del af få tingene til at hænge sammen herhjemme. Oven i alt det, er vi ved at få skudt et større byggeproject igang med nogle vægge der skal rives ned, en der skal sættes op osv. Se neden under.Sådan som lejligheden ser ud nu.
Sådan som lejligheden kommer til at se ud.

Jeg er begyndt at arbejde igen. Aftalen er at jeg skal være der tre gange om ugen i seks timer af gangen, hvoraf de to af de seks timer skal bruges på at slappe af med benet oppe. Det har været rigtig godt at komme igang igen, dog har jeg i denne uge kun kunne komme afsted én gang. Jeg har haft William hjemme den ene af dagene, mødte på arbejde den næste og idag ligger jeg selv med feber, snot og hoste - akkurat som William gjorde det i tirsdags. Faktisk kom mit snigende allerede onsdag på arbejde og jeg havde faktisk feber det meste af dagen. Men fordi jeg nu har været syg i så lang tid med foden, har jeg det virkelig skidt med at melde mig syg. Men i dag måtte jeg overgive mig og dermed sluge den dårlige samvittighed der altid medfølger en sygemelding. Så dagen i dag foregår uner dynen med Sex and the City 2, som jeg fik af William(nok mest Rasmus) igår fordi jeg var syg. Så sødt drenge!

Og så tilbage til det her slanke halløj - puha det er simpelthen så hårdt at komme igang igen. Selvom jeg ved jeg ikke kunne finde en bedre diætist end hende jeg går hos, formår jeg ikke helt at komme tilbage på rette spor. Måske hænger det sammen med den psykiske tilstand jeg er i nu, hvor alt min energi og mit overskud går til at være der for William og tænke positivt om helingen af sår og genoptræning af min ankel. Jeg har jo ellers et lille væddemål kørende med diætisten om at vi begge skal have tabt ca 2-3 kg til omkring midt i marts - jeg tror sgu ikke at jeg når det. Men lad os nu se. Målet er stadig 8 kg inden juli måned - tror det bliver en sej kamp fordi jeg på ingen måder er klar til at spurte rundt i fitness centret.. Mit næste mål er at kunne komme til at cykle på arbejdet - det er altså meget federe - og billigere- end at tage bussen...
God dag til alle..

2 kommentarer:

  1. kan du så se at få skrevet et indlæg søde... vi vil ha opdatering på hjemmet, ankel osv :-)

    SvarSlet