Populære indlæg

tirsdag den 2. november 2010

Tør, tør ikke..

Jeg har næsten ikke turde skrive det her indlæg, for tænk nu hvis min diætist følger med og jeg så kommer til at 'love' noget jeg ikke kan holde - men så tænkte jeg at siden der ikke har været så meget på bloggen på det seneste, syntes jeg det er på tide..
Jeg har jo et problemfyldt forhold til min vægt - både den der vejer mig og selve tallet. Til at starte med mente min diætist at jeg inden d 19 november, kunne nå at tabe mig ca 5-6 kg - det opnåede jeg jo faktisk d. 21 oktober! Så jeg har skruet mine forventninger og forhåbninger i vejret og satser nu på at tabe mig 8 kg inden min operation. Og jeg er jo som bekendt, fanatisk med at veje mig og gør det helst et sted mellem 2-10 gange om dagen- også selvom diætisten fraråder det.. Indtil nu har den faktisk holdt stik og stemt overens med hvad diætistens vægt har vist og der kommer grunden så til hvorfor jeg tøver lidt med dette indlæg :
Min vægt har i dag vist at jeg nu har tabt mig 7,5 kg - altså op til flere gange, selvom jeg har spist, drukket, flyttet vægten rundt forskellige steder i stuen, stået forskelligt på den og ellers afprøvet den på alle mulige andre måder. Så hvis den taler sandt, er det jo helt fantastisk.
Jeg får flere og flere kommentarer og jeg vil gerne lige rose folk for dem - det gør mig simpelthen så glad at i siger det, bemærker det og roser mig - min selvtillid ryger i den grad i vejret!
Forresten havde jeg jo min nye top på i lørdags - gud hvor jeg syntes jeg var lækker! Tak for en fantastisk bytur til Firkløver-menneskerne.

8 kommentarer:

 1. Tak Anne :) det er næsten for godt til at tro på det :)

  SvarSlet
 2. Sådan! :) Det er sgu flot! Tillykke søde :)
  Har du en bestemt kostplan du følger?

  SvarSlet
 3. Tak rikkesimone :) Ja det har jeg - jeg bliver fulgt at en kanon diætist som har udarbejdet en kostplan til mig ud fra mine behov - og det virker tydeligvis! :D

  SvarSlet
 4. Tænkte på om du har lyst til at dele den :D?

  SvarSlet
 5. Jeg ville meget gerne men jeg syntes ikke det er retfærdigt overfor min diætist som tjener penge på at lave dem - istedet sys jeg du skal kontakte hende(kan findes på woman.dk, søg under Pernille Hollænder) . Men jeg kan sige så meget som at der er ingen sukker, ingen hvede, meget groft, masser af grønt, maks 3 frugter og så magert kød og pålæg :)

  SvarSlet
 6. Kan godt følge dig, og du har jo også brugt pengene på den. Så synes skam det er helt fair :)

  SvarSlet